Seslendirme Hizmeti İle Markanızı Yükseltin!

Seslendirme Hizmeti İle Markanızı Yükseltin!

22/10/2021 Uncategorized 0

Seslendirme hizmeti, markaların bugün en fazla ihtiyaç duyduğu hizmetlerin başında gelir. Özellikle video tanıtım filmlerinde, radyo reklamlarında, podcastlerde ve diğer tüm ses yayınlarının kullanılacağı alanlarda çok sık bir şekilde kullanılan bir hizmettir. On binlerce kişinin aktif bir şekilde kullandığı, yüz binlerce kişinin dinlediği bu hizmetten profesyonel bir şekilde yararlanmak ve markanızı daha kurumsal bir anlatım ile müşterilerinize sunmak ister misiniz? Eğer evet istiyorum diyorsanız çok doğru bir noktaya geldiğinizi buradan belirtmek isteriz. İnsanlar bugün işlerini daha başarılı kılabilmek adına önemli gelişmeler kaydetmeye çalışıyor ama bizce müşteri – marka ilişkisinin birinci temeli seslendirme hizmetidir.
Seslendirme Hizmeti Nedir?
Seslendirme hizmeti, örneğin radyoda bir reklam vermek istiyorsunuz ve radyo kanalı ses kaydını sizden talep ediyor. Bu durumda ne yapmanız gerekecek? Hemen akıllı cep telefonunuz ile ses kayıt etmeye mi başlayacaksınız? Hayır, bu çok yanlış bir hamle olur çünkü seslendirme hizmetinin içerisinde konuşma metninin hazırlanması, ses kaydının denemelerinin yapılması, esas sesin kayıt edilmesi, sesin temizlenmesi, arka plana müzik yerleştirilme ve daha enerjik, üzgün, tempolu, heyecanlı gibi duygu durumları ile anlatımlarınız yapılır. Ama kişisel olarak kaydedeceğiniz ses kaydınızda büyük ihtimalle ses düzenlemeleri olmayacak, nefesler duyulacak, çevre sesleri duyulacak ve perdeleme yüksek miktarda olacak. Bu nedenden ötürü seslendirme hizmeti kullanılması şarttır.
Seslendirme Hizmetini Kimler Almalı?
Seslendirme hizmetini sadece marka sahipleri değil aynı zamanda bir metnin sese dönüştürülmesini talep edecek olan kişiler de bu hizmeti alabilirler. Dinletiler, metin kayıtları, deşifre, video grafik animasyon ve seslendirme gibi hizmetleriniz için her zaman bizimle güvenle çalışabilirsiniz. Unutmayın, her şey profesyonellik ile alakalıdır. Aksi düşünüldüğünde büyük bir zaman ve müşteri kaybı oluşacaktır. Bu gibi durumları kimsenin istemeyeceğini çok iyi biliyoruz bu sebeple size profesyonel bir seslendirme hizmeti taahhüt ediyoruz. Müşterileriniz ve potansiyel müşterileriniz bu seslendirme hizmetimizden çok memnun olacak ve sizinle tekrar çalışmak isteyecek, sizi tekrar dinlemek isteyecekler.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir